+36 30 598 3806

info@albamentoralapitvany.hu

WEBDESIGN ÉS HONLAP KARBANTARTÁS

Alapítványunk weblapok készítését, adminisztrálását vállalja.

A weboldalakat WordPress rendszerre alapozva készítjük el, mely történhet kész sablon, vagy egyéni terv alapján, hogy egy korszerű, gyors és reszponzív weblapot vehessen át a megrendelő. A weboldalakat a megrendelő igényei szerint alakítjuk ki. Segítséget tudunk adni a grafikai elemek elkészítéséhez, hogy a honlap illeszkedjen a megrendelő arculatához. A szöveg és a képi elemek elkészítésében is segítséget tudunk nyújtani grafikus és szövegíró szakértőink segítségével.
Amennyiben a megrendelő nem rendelkezik domain névvel és tárhely szolgáltatással, annak kiválasztásában is együtt tudunk működni, hogy egy korszerű, gyors és biztonságos tárhelyen lehessen elhelyezni az elkészült honlapot.

A weboldalak elkészítése előtt a megrendelővel pontosan egyeztetett specifikáció elkészítése után tudunk árajánlatot adni.

A weboldalak elkészítése csak az első lépése az Internetes jelenlétnek. Az oldalakat folyamatosan frissíteni, karbantartani szükséges ahhoz, hogy a folyamatos és biztonságos működést lehetővé tegyük. A weboldalunk egyfajta kirakata cégünknek, szervezetünknek. Egy rosszul működő oldal akár még kárt is okozhat, ha a látogatók folyamatos működési zavarokat tapasztalnak.

Az általunk elkészített weboldalak karbantartását frissítését is vállaljuk. Ez, megegyezéstől függően, vonatkozhat a rendszer karbantartására, frissítésére, és/vagy a tartalmi frissítésre is.

Várjuk megtisztelő megkeresésüket, egy jövőbeni kölcsönösen előnyös együttműködés reményében.