+36 30 598 3806

info@albamentoralapitvany.hu

Segíts, hogy új álmokat építhessünk! – Adománygyűjtő Kampány a megváltozott munkaképességűek munkába állásának elősegítéséért

Azokkal és azokért dolgozunk, akik egészségkárosodásuk okán hátrányba szorulnak a munkaerőpiacon. Célunk, hogy a megváltozott munkaképességű munkavállalók a munkaerő-piaci integráció révén vissza tudjanak kerülni a társadalom vérkeringésébe. Hisszük, hogy a komplex hátránykezelés hatékony segítség, hiszen a foglalkoztatást akadályozó körülmények gyakran halmozottan jelennek meg. Ezért egy-egy probléma, körülmény különálló kezelése nem elegendő a megoldáshoz.

GYŰJTÉS CÉLJA

Hiszünk benne, hogy mindenki tehetséges valamiben és van olyan adottsága melyre alapozva kibontakozhat, és teljes életet élhet. Hisszük, hogy mindenki képes legjobban kihasználni a képességeit, értéket teremtve a társadalomban, csak hinnie kell önmagában.

Megváltozott munkaképességűként nem könnyű helytállni, lépést tartani, és hinni saját magunkban, hogy képesek vagyunk rá, van erőnk kitartani, ha szükséges, új utat találni. Komplex módszerünk abban rejlik, hogy szolgáltatásaink átfogóan tartalmazzák azokat a foglalkozásokat, tevékenységeket, melyek elősegítik a munkaerő-piaci szükségletek, képességek biztosítását. Segítjük a vállalatok társadalmi szerepvállalásban való aktív részvételét, és egy befogadó környezet kialakítását. „minden ember képes a változásra, a benne rejlő végtelen lehetőségek, erőforrások kiaknázására”

Te is segítenél? Állj mellém!

Adománygyűjtő kampányunk célja, hogy lehetőséget teremthessünk az újrakezdéshez az egészségkárosodással élő, megváltozott munkaképességű embereknek. Gondoltál már rá, hogy ezek az emberek valamikor lehet, hogy ugyan olyan életet éltek, mint Te? Ugyan olyan vágyaik, céljaik voltak, mint Neked. Az ő álmuk szertefoszlott. Segíts, hogy új álmokat építhessünk! Ha a támogatásra szoruló emberek megélik, hogy ismeretlenek állnak melléjük, az hatalmas erőt és motivációt jelent a számukra. Ha hiszünk bennük, ők is újra hinni kezdenek önmagukban. A felajánlott támogatásokat rehabilitációra, munkaerőpiaci-felkészítő tréningekre, tanácsadásokra, informatikai eszközökre fordítjuk. Az adományok felhasználásáról és munkánk eredményességéről folyamatosan beszámolunk!

Bankszámla: MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. 16200247-10010158 Adószám: 19212443-1-07