Szolgáltatásaink

szolgáltatásaink

Bérmunka / Kiszervezés

Munkahelyteremtés céllal, ügyfeleink készségeire és képességeire alapozva hoztuk létre szolgáltatásainkat. Az egészségkárosodott személyek életében értéket teremtő, hasznos munkavégzés. Az Ön számára munkaerő-gazdálkodás optimalizálása, az adminisztrációs terhek csökkentése, hatékony időgazdálkodás, versenyképes termékek és gazdasági előny.

Bérmunka szolgáltatás

bérmunka

Csökkentse termékei önköltségét, emelje profitját!

Bérmunka szolgáltatásunkban a megrendelő megbízására a tulajdonában lévő alapanyagot, félkész terméket vagy készterméket feldolgozzuk, módosítsuk, megmunkáljuk. A megállapodásban meghatározott munkafázisok elvégzése saját telephelyünkön vagy a megrendelő telephelyén történik.

A megrendelő biztosítja a termékeket, anyagokat, amelyeket a bérmunka megállapodás alapján fel kell dolgozni, valamint a munkavégzéshez szükséges berendezéseket, gépeket, eszközöket, felszereléseket. Szolgáltatóként a munkaerőt biztosítjuk, így a munkaerővel kapcsolatos összes adminisztráció, teendő a mi feladatunk.

Tovább olvasom

Rehabilitációs foglalkoztatónkban, kézzel készített, magas minőségű termékeket állítunk elő megbízóink számára. A minőségi, versenyképes termékek előállítása bizonyítja, hogy egy megváltozott munkaképességű munkavállaló is képes a számára megfelelő munkakörnyezet és módszerek biztosításával olyan terméket előállítani, ami ugyanolyan hozzáadott értéket képvisel, mint ami egy hagyományos foglalkoztatásban készül el.

A bérmunka előnyei: Költséghatékony, Gyors, Rugalmas

Szolgáltatásunk igénybevételével megváltozott munkaképességű emberek munkahely megőrzését és új munkahelyek létrehozását támogatja.

Jelenleg üzemünkben papírtáskák és magbonbonok készítését végezzük, de nyitottak vagyunk az új feladatokra is, keresse irodánkat bizalommal!

Összeszerelés, borítékolás, dobozolás, válogatás, címkézés, tasak készítés, csomagolás, díszcsomagolás, takarítás.

HA PRECÍZ, MEGBÍZHATÓ BÉRMUNKA SZOLGÁLTATÓT KERES MEGFIZETHETŐ ÁRON, KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT.

Webdesign és honlap karbantartás

webdesign és honlap karbantartás

Alapítványunk weblapok készítését, adminisztrálását vállalja.

A weboldalakat WordPress rendszerre alapozva készítjük el, mely történhet kész sablon, vagy egyéni terv alapján, hogy egy korszerű, gyors és reszponzív weblapot vehessen át a megrendelő.

A weboldalakat a megrendelő igényei szerint alakítjuk ki. Segítséget tudunk adni a grafikai elemek elkészítéséhez, hogy a honlap illeszkedjen a megrendelő arculatához.

Tovább olvasom
A szöveg és a képi elemek elkészítésében is segítséget tudunk nyújtani grafikus és szövegíró szakértőink segítségével.
Amennyiben a megrendelő nem rendelkezik domain névvel és tárhely szolgáltatással, annak kiválasztásában is együtt tudunk működni, hogy egy korszerű, gyors és biztonságos tárhelyen lehessen elhelyezni az elkészült honlapot.

A weboldalak elkészítése előtt a megrendelővel pontosan egyeztetett specifikáció elkészítése után tudunk árajánlatot adni.

A weboldalak elkészítése csak az első lépése az Internetes jelenlétnek. Az oldalakat folyamatosan frissíteni, karbantartani szükséges ahhoz, hogy a folyamatos és biztonságos működést lehetővé tegyük. A weboldalunk egyfajta kirakata cégünknek, szervezetünknek. Egy rosszul működő oldal akár még kárt is okozhat, ha a látogatók folyamatos működési zavarokat tapasztalnak.

Az általunk elkészített weboldalak karbantartását frissítését is vállaljuk. Ez, megegyezéstől függően, vonatkozhat a rendszer karbantartására, frissítésére, és/vagy a tartalmi frissítésre is.

Várjuk megtisztelő megkeresésüket, egy jövőbeni kölcsönösen előnyös együttműködés reményében.

Grafikai tervezés

grafikai tervezés

Logo és arculattervezés

Ebben a szolgáltatási szegmensben már az árajánlat kérés szakaszában nagyon fontos a megfelelő információ áramlás, hiszen az árképzést komolyan befolyásolja, hogy milyen jellegű logóra, arculatra, arculati elemekre van szükség.

Logo és arculattervezés

– Logo tervezés Tipografikus logo: 2 verzió, 3 korrektúra kör, igény szerinti digitális file-ok átadása

– Logo tervezés Rajzolt, vagy figurális logo: 2 verzió, 3 korrektúra kör, igény szerinti digitális file-ok átadása

– Logó átrajzolás, vektorizálás – Nem azonos az áttervezéssel!

– Embléma tervezés – Pixeles formátum, nagy felbontásban

– Névjegykártya grafikai tervezése

– Névjegykártya egyszerűsített, vagy hozott terv, minta alapján

– Boríték tervezés

– Levélpapír tervezés

– Pecsét tervezés

– Mini logo csomag 2 logo verzió, 3 korrektúra kör, + névjegy + email lábléc

– Kis arculat 2 logo, 3 korrektúra kör, + a kiválasztott logoval 5 db szabadon választott arculati elem

– Nagy arculat 2 logo, 3 korrektúra kör, + a kiválasztott logoval 10 db szabadon választott arculati elem

Grafikai tervezés

A nyomtatvány szerkesztéstől, a meseillusztrációig igen széles a különböző grafikai munkák területe. Amíg az egyszerűbb, szóróanyagok lehetséges előzetes árak meghatározása, úgy a bonyolultabb, gyakorlatilag tervezői szintű munkákra szintén csak egyedi árajánlatot tudunk készíteni.

• Szórólap tervezés Egy oldalas (A/4-es) 1 verzió, 1 korrektúrakör Szórólap tervezés Négy oldalas (hajtott) 1 verzió, 1 korrektúrakör 30.000 Ft-tól
  • Plakát tervezés
  • Kiadványtervezés borító tervezés (2 oldal), 2 verzió, 1 korrektúrakör
  • Kiadványtervezés belív tervezés (1 oldal), 1 verzió, 1 korrektúrakör
  • Katalógus tervezése és prospektus tervezése
  • Könyvborító tervezés
  • Könyvborító grafika
  • Csomagolás tervezés címke, díszdoboz, 2 verzió, 1 korrektúrakör
  • Oklevél és emléklap tervezése
  • Fekete/fehér illusztráció A4-ig
  • Színes illusztráció A4-ig
  • Webgrafika

Grafikai munka sürgős esetben (akár azonnal), munkaidőn túl (17 óra után) és hétvégén is!

Irodai szolgátatások

irodai szolgáltatások

internet használat, nyomtatás, fénymásolás, laminálás, gépelés, szövegszerkesztés

Az irodai szolgáltatások napjainkban már szinte nélkülözhetetlenek a hétköznapi élet során. Készséggel állunk rendelkezésére szolgáltatásainkkal. A napi munkákban is segítségére lehetünk, mint például dokumentumok másolása, szerkesztése, nyomtatása, szkennelése, laminálása, gépelés és szövegszerkesztés.

Tovább olvasom

Bízza ránk a fénymásolás, nyomtatás és szkennelési feladatokat. Kollégáink megoldják Önnek a dokumentumok laminálását is. Irodánkban dokumentumok másolásra, nyomtatásra Konica Minolta Bizhub márkájú nyomtató áll minden kedves ügyfelünk szolgálatára. Számítógép kölcsönzés (helyi használatra) internet, office használatot biztosítunk.

Az adminisztratív feladatok kiszervezésének előnyei
o Professzionális adminisztratív segítségnyújtás
o Időt szabadít fel a számodra
o Részfeladatok is átadhatók