+36 30 598 3806

info@albamentoralapitvany.hu

Szervezetünk elnyerte 2022.-ben a családbarát munkahely és szolgáltatóhely tanúsító minősítést

2022.06.09., csütörtök | Hírek

A Családbarát Hely tanúsító védjegy általi minősítés elnyerése a szervezet családbarát szempontok iránti elkötelezettségének hiteles bizonyítékául szolgál. Az elnyert tanúsítvánnyal jelentősen megnő a munkahelyek munkaerőt megtartó és munkaerőt vonzó képessége, a szolgáltató helyek esetében pedig nagymértékben hozzájárul az adott szolgáltatás piaci sikerességéhez.

A Családbarát Magyarország Központ stratégiai célja, hogy társadalmunkban megerősödjön és általánossá váljon a családbarát értékrend, melynek megvalósulásában a munkahelyek és a szolgáltatások kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Ennek szellemében jött létre a Családbarát Hely tanúsító védjegy, mely immár megújult formában minősíti a jelentkező munkahelyeket és szolgáltató helyeket a családbarát szempontok megvalósulása szerint.

Alapítványunknál hiszünk abban, hogy a munka és a magánélet nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő tényezők az egyéni kiteljesedésben. Hisszük azt is, hogy a családi életben kiegyensúlyozott munkavállaló az elkötelezettségével az adott szervezet sikeréhez is hatékonyabban járul hozzá. A szervezeti szinten érvényesülő családbarát szemlélet a munkavállalók hosszútávú megtartásában is segít, a munkaerőpiacon pedig versenyelőnyt biztosít.

Hiszünk abban, hogy minőségi, ügyfélközpontú szolgáltatások működtetésében a szakmai felkészültség mellett, az az empatikus és támogató hozzáállás elégedettséget és bizalmat ébreszt.

Tanúsítvánnyal rendelkezők: https://csalad.hu/vedjegy/dijazottak