+36 30 598 3806

info@albamentoralapitvany.hu

MediaMarkt Excellence díjátadó gála

2024.03.24., vasárnap | Aktuális, Hírek

Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy partnerünk a Media Markt számára kiemelkedően fontos a társadalmi felelősségvállalás. Az idei Excellence gálát ebben a kategóriában a székesfehérvári áruház nyerte a megváltozott munkaképességüek foglalkoztatásával. Székesfehérváron a Media Markt és az Alba Mentor Humán Szolgáltató Alapítvány együttműködése négy évre nyúlik vissza. Ma már 13 megváltozott munkaképességű személy erősíti az áruház csapatát. Példaértékű empátia és segítőkészség jellemzi az áruházvezetést és a csapatot egyaránt. Őszintég gratulálok! Köszönöm, hogy veletek lehettem és osztozhattam a sikeretekben! Öröm veletek együtt dolgozni!

Papp Mária

Alba Mentor Alapítvány ügyvezető

Február végén rendeztük meg a már lassan hagyománynak is tekinthető MediaMarkt Excellence díjátadó gálánkat, ahol elismerjük és megköszönjük azt az extra lendületet és erőfeszítést, amit az elmúlt évben tanúsítottak kollégáink, ahol lehetőséget teremtünk arra, hogy megálljunk egy pillanatra, és kiemeljük azokat a kiválóságokat, akik nap mint nap hozzájárulnak a vállalatunk sikereihez.

Hiszünk benne, hogy munkatársaink elégedettsége és elhivatottsága adja meg a vállalatunk és a márkánk lelkét.
Mindegy, hogy az áruházban, a raktárban vagy a központi irodában dolgoznak, ők képviselik a céget, és minden amit tesznek, egy apró darabka abból, amit a vásárlók a MediaMarkttal azonosítanak.

Ezért is fontos számunka, hogy a kollégáink szeressék, amit csinálnak, és legyen perspektíva. Ahogy eddig is, úgy a jövőben is szeretnénk egyre nagyobb figyelmet fordítani a dolgozóinkra; segíteni, támogatni a szakmai fejlődést, biztosítani azokat a feltételeket, amelyek ahhoz kellenek, hogy az ötletek, tervek megvalósulhassanak.

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek, de köszönjük mindegy egyes kollégának, hogy ilyen nagyszerűen működtetik ezt a komplex gépezetet!

Az idézett szöveg és a kép forrása: Linkedin MédiaMarkt Magyarország