+36 30 598 3806

info@albamentoralapitvany.hu

Legyél Te az ötödik kerék!

2021.09.03., péntek | Hírek

Legyél Te az ötödik kerék! – Adománygyűjtő Kampány a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának elősegítése érdekében

Tisztelt Hölgyem/Uram!

    Papp Mária, az Alba Mentor Humán Szolgáltató Alapítvány elnök, ügyvezetője vagyok.
Munkánk során azokkal és azokért dolgozunk, akik egészségkárosodásuk okán hátrányba szorulnak a munkaerőpiacon. Célunk, hogy a megváltozott munkaképességű munkavállalók a munkaerő-piaci integráció révén vissza tudjanak kerülni a társadalom vérkeringésébe. Hisszük, hogy a komplex hátránykezelés hatékony segítség, hiszen a foglalkoztatást akadályozó körülmények gyakran halmozottan jelennek meg. Ezért egy-egy probléma, körülmény különálló kezelése nem elegendő a megoldáshoz.

GYŰJTÉS CÉLJA
Hiszünk benne, hogy mindenki tehetséges valamiben és van olyan adottsága melyre alapozva kibontakozhat, és teljes életet élhet. Hisszük, hogy mindenki képes legjobban kihasználni a képességeit, értéket teremtve a társadalomban, csak hinnie kell önmagában.
Megváltozott munkaképességűként nem könnyű helytállni, lépést tartani, és hinni saját magunkban, hogy képesek vagyunk rá, van erőnk kitartani, ha szükséges, új utat találni. Komplex módszerünk abban rejlik, hogy szolgáltatásaink átfogóan tartalmazzák azokat a foglalkozásokat, tevékenységeket, melyek elősegítik a munkaerő-piaci szükségletek, képességek biztosítását. Segítjük a vállalatok társadalmi szerepvállalásban való aktív részvételét, és egy befogadó környezet kialakítását. „minden ember képes a változásra, a benne rejlő végtelen lehetőségek, erőforrások kiaknázására”
Akkreditált foglalkoztatóként, nálunk a foglalkoztatás megfelelő feltételeket teremt az integrált foglalkoztatásba még bekapcsolódni nem tudó megváltozott munkaképességű emberek számára. Amellett, hogy védett környezetet biztosítunk az ott dolgozók számára, segítő szolgáltatások által támogatjuk a foglalkozási rehabilitáció megvalósulását, a felkészülést a nyílt munkaerőpiaci munkavállalásra. Székesfehérvári telephelyünkön, a szolgáltatások működtetésében dolgoznak és Kincsesbányán működő fióktelepünkön papírtáskák készítését végzik munkatársaink. A munkavégzés helyszínére jutást nehézségeit szeretnénk egy használt kisbusz vásárlásával megoldani. Szervezetünk számára nem áll rendelkezésre a vásárláshoz szükséges tőke. 2.000.000 forintot szeretnénk összegyűjteni céljaink megvalósítása érdekében.

Te is segítenél? Állj mellém!
Adománygyűjtő kampányunk célja, hogy lehetőséget teremthessünk az újrakezdéshez az egészségkárosodással élő, megváltozott munkaképességű embereknek. Ha hiszünk bennük, ők is újra hinni kezdenek önmagukban. A felajánlott támogatásból kisbuszt vásárolunk a megváltozott munkaképességű munkavállalóink munkahelyre szállításához.
Támogatását köszönjük!
A magánszemélyeket és vállalkozásokat különböző adókedvezmények illethetik meg, amennyiben valamely közhasznú szervezetnek adományoz.
Bankszámla: MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. 16200247-10010158 Adószám: 19212443-1-07