KÉZMŰVES TERMÉKEK

Az Alba Mentor Humán Szolgáltató Alapítvány komplex szolgáltatás-rendszerének fő célkitűzése a megváltozott munkaképességű, fogyatékossággal élő emberek munkaerőpiaci helyzetének elősegítése és az önálló életvitelének szakmai támogatása. Ügyfeleink készségeire, képességeire alapozva hoztuk létre szolgáltatásainkat, melyen keresztül lehetőséget biztosítunk munkatapasztalat szerzésre. A segített önálló élet legfontosabb eleme a munka és a munkával megszerzett jövedelem, amelyből az önálló élet finanszírozható.

Legyen Ön is Segítő vásárló!

Az itt látható termékeket fogyatékossággal élő, megváltozott munkaképességű emberek készítették. Vásároljon kézműves termékeink közül, így Ön is támogathatja ügyfeleink önálló életvitelét és társadalmi integrációját.

Pálma egyedi gyanta ékszerek

Pigmentporral színezett gyantából, csillámmal készített egy rétegben öntött gyönyörű műgyanta ékszerek. Egy ilyen ékszerrel minden reggel jól indul a nap. Lepje meg Önmagát vagy kedvesét Pálma ékszerekkel.

A termékeket személyesen átveheti a Mentorházban vagy kérheti postázással és fizessen utalással. A postázás díját felszámoljuk.

Pálma nyaklánc 800 Ft

Pálma fülbevaló 800 Ft