info@albamentoralapitvany.hu

Jövő Vitái szakmai fórum 2022

2022.05.11., szerda | Programok

Együttműködő Partnerünk várja Alapítványunk fiatal Munkatársaink, Önkénteseink és Ügyfeleink jelentkezését.

Jövő Vitái szakmai fórum 2022 –
Regisztráció

Tisztelt Kitöltő, Kedves Partnerünk!

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 azonosítószámú, Komplex ifjúsági fejlesztések – Új Nemzedék Újratöltve című projekt keretében szakmai fórumot tervez megvalósítani „JÖVŐ VITÁI” címmel, ahol számítunk a Te megjelenésedre is! A szakmai fórum 4 napot (3 éjszakát) vesz igénybe. Szállást (szálloda 2-3 ágyas szobák) és étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) ingyenesen biztosítunk a résztvevőknek.

A program során a csapatépítésen, vitakörön túl szakmai előadások, workshopok várják az érdeklődőket és önkéntes tevékenységre is sor kerül majd.

A rendezvény idei, központi témája az állatvédelem, melynek folyamatosan bővülő, részletes programja az alábbi linken érhető el:

A rendezvény időpontja: 2022.05.26-29. (csütörtök-vasárnap)
Helyszín: Fiume Hotel Békéscsaba
5600 Békéscsaba, Szent István tér 2.

Helyszíni regisztráció: 2022.05.26 (csütörtök), 14:00-15:00
A résztvevőket az érkezés napján ebéddel várjuk 13:00 órától!

Az esemény csak 18 éven felüliek számára elérhető!
A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Kérünk minden jelentkezőt, hogy esetleges lemondását legkésőbb 2022.05.20-ig jelezze számunkra a modszertan@erifa.hu címen!

Online regisztráció határideje: 2022.05.25. 12:00