+36 30 598 3806

info@albamentoralapitvany.hu

Jóga foglalkozás

2020.10.20., kedd | Aktuális, Programok

Szolgáltatás jelenleg szünetel.

A jóga megtanít a helyes légzés kialakítására. A mélyebb légzéssel oxigénben dús vér szállítódik a szövetekhez, szervekhez. Általa javul az emésztés és serkenti a méreganyagok mihamarabbi távozását. A helyes légzéssel hozzájárulunk a hormonális folyamatok kiegyensúlyozásához, az idegrendszeri és érzelmi stabilitás megteremtéséhez. Elősegíti a helyes testtartás és a testtudat kialakulását. A hátizmokra ható gyakorlataival erősíti azokat, növeli a gerinc hajlékonyságát, rugalmasságát, illetve enyhíti a hátfájás tüneteit. Megdolgoztatja az egész testet, nyújtja, erősíti az izmokat. Ez a mozgásforma tónusosabbá teszi a combokat, a feneket és formálja az egész testet.
A jóga gyakorlásával csökken a stressz. Az ászanák (pózok) gyakorlásával és a relaxáció segítségével harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb mindennapokat élhetünk meg. A jóga serkenti a vérkeringést, vitalizálja az agyat, energetizálja az egész testet, erősíti az immunrendszer működését.

A jóga csillapítja a fájdalmakat. Bizonyos gyakorlatok jótékonyan enyhítik például a fejfájás tüneteit, a menstruációs görcsöket. A jóga gyakorlásával beindul a méregtelenítés. A tisztító gyakorlatok elősegítik a méreganyagok kiürülését a szervezetből. Fejleszti az egyensúlyérzéket, a koncentrációs készséget.

A tested drága kincs. Ez a járműved a felébredéshez.
Bánj vele gondosan.
(Buddha)

Időpont: minden pénteken, 9:00 órától 60 perces Yoga foglalkozás sorozatot indítunk.
Időtartam: 60 perc
Helyszín: Mentorház, Székesfehérvár, Prohászka u. 14.
Első alkalom: 2020.október 30. péntek 9:00
Részvételi díj: 1200 Ft
Maximum 8 fős csoportot indítunk. Részvételi szándékát előre jelezze.