+36 30 598 3806

info@albamentoralapitvany.hu

Coaching

coaching

Coaching

Életünk során előfordul, hogy olyan változással, helyzettel szembesülünk, amikor kihívást jelent megtalálni magunkban az erőforrásokat. Mindenki képes meglelni a problémáira a saját megoldásait. A coach támogató jelenléttel és a hozott témával kapcsolatos kérdéseivel támogatja ügyfelét.

Coaching

önkéntes

A coaching lényege, hogy beszélgetések segítségével támogatja a klienst, hogy mozduljon ki a számára kellemetlen helyzetből, tegyen azért, hogy jobb legyen a sorsa, elérje a vágyait, céljait és merjen változtatni élethelyzetén. Mindezt jól irányzott kérdésekkel és speciális coaching módszerekkel és eszközökkel éri el.

Tovább olvasom

A coaching során Ön a fontos. Őszinte, értő figyelmet kap és a folyamat során a hangsúly a változáson, a megvalósításon van.
A coaching jelen- és jövőfókuszú, cél- és megoldásközpontú együttműködés.

A coach segít, hogy ügyfele felfedezze belső erőforrásait és azokat mozgósítva változtatni tudj az elakadásodon. Nem tanácsokat ad, hanem gondolatébresztő kérdésekkel, kreatív gyakorlatok segítségével rávezet a saját válaszaidra, így a belső iránytűdre hangolva elérheted a kitűzött célodat, tudatosabbá és hatékonyabbá válhatsz életednek személyes területein.

A coaching folyamat időkereteit a hozott téma jellegének megfelelően alakítjuk ki: a 3 alkalomtól több hónapos kísérésig terjed, általában heti, kétheti rendszerességgel. Egy konzultáció időtartama 50 perc.

Mint non-profit, közhasznú szervezet úgy gondoljuk, hogy mindenki számára elérhetővé kell tenni a fejlődés és a kiegyensúlyozott élet lehetőségét, ezért szolgáltatásaink árait jóval a piaci ár alatt határoztuk meg.

Life coaching / Életvezetési tanácsadás

Life vauching

Sokszor egy elakadás vagy probléma megoldásához elég annyi, hogy más szemszögből esetleg kicsit távolabbról nézzünk rá a helyzetünkre. Ezáltal sikerül úgy látnunk az előttünk álló akadályt, hogy mellette észrevesszük a megoldást és a hozzá vezető utat is.

Egyedül nem könnyű változni, változtatni. Ebben tudnak tanácsadóink segítségére lenni. A folyamat során Ön mellett állnak, fogják a kezét a célhoz vezető úton és különböző technikákkal segítik Önt, hogy minél előbb elérje a változásokat az életében.

Tovább olvasom
A life coaching folyamatban a személyes célkitűzéseink megvalósítása és elakadásaink feloldása történik meg a kulcs kérdéseink segítségével, új felismerések alakulnak ki a változás útjában álló blokkok elmozdulnak. Ügyfeleink gyakran számolnak be megnövekedett energiáról, nagyobb elégedettségről, kapcsolataik minőségének javításáról és sikerélményekről.

A Life coaching segíthet, ha:

 • Aggódik a jövője miatt.
 • Vannak megoldatlan problémái, melyek konfliktusokat okoznak a családján belül vagy a munkahelyen.
 • Új sikereket szeretne elérni.
 • Úgy érzi, hogy a környezete nem érti meg önt.
 • Partnert keres.
 • Válni szeretne, de még nem biztos a döntésében.
 • Nem látja pontosan milyen irányba halad az élete.
 • Szeretne egy új Én-képet létrehozni.

Keressen minket és találkozzunk egy ingyenes konzultáción. Ez egy ismerkedési alkalom, ahol elmondhatja az Önt foglalkoztató elakadásait és megismerkedhetünk. Ezután eldöntheti, hogy szeretne e kollégánkkal végig menni azon az úton, melynek végén a siker és a kiegyensúlyozottság várja.

Vegye fel a kapcsolatot Életvezetési tanácsadóinkkal!

A jelentkezési lap kitöltéséhez kattintson ide.

Karrier coaching

karrier

Mi az a karrier coaching?

A karrier coaching a karrierrel, munkával kapcsolatos célok megvalósításának támogatása és az ezzel kapcsolatos problémákra nyújt megoldást.

A karrier coaching eredményeként tudatosabbá válhat. Tisztában lesz az értékeivel és erőforrásaival! Változni fog a gondolkodásmódja, magatartása, döntési stílusa, valamint érzelmi terén is stabilabb lesz. Önazonosabb és ambiciózusabb karrier célokat tűzhet majd ki, és meg is valósítja őket.

Ennek a folyamatnak az eredményeként, elégedettebbé válhat a munkájával és az életével.

Tovább olvasom
Tanácsadónk segít feltárni a céljai elérését akadályozó tényezőket. Közös gondolkozás révén megtalálják a céljait, felállítják a tervet ezek elérésére, önbizalma növelésére, erősségei teljesebb kihasználására, karrier és üzleti álmai megvalósítására.

Önismeretfejlesztés, Önbizalomnövelés, Karrierváltás, Idő menedzsment,

Konfliktuskezelés, Stresszkezelés, Motiváltság,

Munka-magánélet egyensúly, Erősségek feltérképezése, Munkahelyi kiégés

Mikor van szükség karrier coachingra?

 • Ha nem tudja mi az, amit igazán örömmel és szenvedéllyel szeretne csinálni,
 • Ha nem tudja mi tartja vissza,
 • Ha elakadt a karrierben, nem tudja merre tovább,
 • Ha karrierváltáson gondolkozik,
 • Ha nem tudja beosztani az idejét,
 • Ha nem találja az egyensúlyt a munka és a magánélet között,
 • Izgul az állásinterjúk előtt, úgy érzi, nem elég felkészült,
 • Ha nem tudja, melyek a legfőbb erősségei,
 • Ha stresszes a munkája és nehezen tudja ezt kezelni,
 • Ha nincs elég motivációja a munkájában,
 • Ha nincs tisztában az erősségeivel és nincs elég önbizalma,
 • Ha vállalkozó szeretne lenni.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és találkozzunk egy ingyenes konzultáción. Ez egy ismerkedési alkalom, ahol elmondhatja az Önt foglalkoztató elakadásait és megismerkedhetünk. Ezután eldöntheti, hogy szeretne e kollégánkkal végig menni azon az úton, melynek végén a siker és a kiegyensúlyozottság várja.

Vegye fel a kapcsolatot Karrier tanácsadó és foglalkoztatási szakérő kollégánkkal!
A jelentkezési lap kitöltéséhez kattintson ide.

Egészség és életvitel coaching

egészség

A Egészség Coaching egy olyan támogató folyamat, amelynek célja az ügyfelek szellemi, testi és lelki egészségének megteremtése, megőrzése és megelőző jellegű védelme. Az egészség coaching segít az egészségi állapot egyensúlyának helyreállításában.

Tovább olvasom
Tanácsadónk eszközei segítik az életmódváltást, segítik megváltoztatni a berögzült gondolkodási mintákat és bátorítják a klienst az egészséges életmóddal kapcsolatos kérdésekben. Segít az ügyfél önbizalmának fokozásában, a krónikus állapottal való együttélés és egészségének fejlesztése érdekében,

Helyzetértékelés és elfogadás. Elfogadni azt, ami van, azt, ami történt. Elfogadni önmagad. Megtanulod megfigyelni, megvizsgálni az érzéseid stressz közben. Csak figyelni, azt ami van.  Látni önmagad olyannak, amilyen vagy, és elfogadni azt, anélkül, hogy ítélkeznél önmagad felett. Az ítélkezések elengedése alapot teremt, hogy elindulj önmagad felé.

Hogyan segíthet az egészség coach?

 • Érzelmi támogatás és a kliens motiválása,
 • Segít megérteni a betegnek a leleteket,
 • Életmóddal kapcsolatos kérdésekben segít,
 • Egészségre vonatkozó információkat ad és készségeket fejleszt,
 • Támogatást nyújt a döntések meghozatalában,

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és találkozzunk egy ingyenes konzultáción. Ez egy ismerkedési alkalom, ahol elmondhatja az Önt foglalkoztató elakadásait és megismerkedhetünk. Ezután eldöntheti, hogy szeretne e kollégánkkal végig menni azon az úton, melynek végén a siker és a kiegyensúlyozottság várja.

Vegye fel a kapcsolatot Egészség és életviteli tanácsadónkkal!
A jelentkezési lap kitöltéséhez kattintson ide.