+36 30 598 3806

info@albamentoralapitvany.hu

Alapítványunk az Alba Regia Állásbörzén

Az állásbörze időpontja 2024..04.12. Helyszín: Székesfehérvár, Sóstói Stadion Alba Mentor Humán Szolgáltató Alapítvány - Iránytű a munkaerőpiacon Szervezetünk, olyan meghatározó munkaerő-piaci, rehabilitációs szolgáltató, amelyet a minőség, a társadalmi felelősség és...

Adó 1% kisokos

A videó segítséget nyújt az adó 1% rendelkezéshez, a bal alsó sarokban található nyíllal indítható a lejátszás.Adószámunk: 19212443-01-07

MediaMarkt: In-Tech-Jú – Györök Károly válaszol

Van-e élet (azaz munka) a „leszázalékolás” után? Milyen lehetőségei adódhatnak egy megváltozott munkaképességű embernek, aki dolgozni szeretne? Mi van akkor, ha valaki egyik napról a másikra lesz rokkant, hogyan tovább? Erről beszélgetünk kollégánkkal, Györök...

Az Ön támogatásával most 1%-al közelebb kerülhetünk a céljainkhoz!

Minden adó 1% felajánlás egy megváltozott munkaképességű személyt visz közelebb a teljes élet megteremtéséhez. Segíts, hogy segíthessünk!

MediaMarkt Excellence díjátadó gála

Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy partnerünk a Media Markt számára kiemelkedően fontos a társadalmi felelősségvállalás. Az idei Excellence gálát ebben a kategóriában a székesfehérvári áruház nyerte a megváltozott munkaképességüek foglalkoztatásával....

Célunk a megváltozott munkaképességűek, fogyatékossággal élők, oktatási intézményből kikerülő sajátos nevelési igényű fiatalok számára segítség nyújtása abból a célból, hogy egészségkárosodott személyek is tartósan el tudjanak helyezkedni a nyílt vagy védett munkaerőpiacon.

Társadalomba történő beilleszkedésüknek elősegítése, egészséges életvitelének megteremtéséhez szükséges szolgáltatások nyújtása. Megoldások keresése a nagy- és kisvállalatok, az állami és civil szféra munkaerőhiány okozta problémáira.

video

Rólunk mondták

Mészárosné Törzsök Zsuzsanna

Mészárosné Törzsök Zsuzsanna

Intézményvezető

Arany János EGYMI

Az Arany EGYMI szakmai kapcsolata az Alapítvánnyal a „Pályára állunk!” tábor – szemléletformáló előadások SNI tanulóknak” programjai támogatására – programmal kezdődött. A projekt célja a szakiskolai tanulók felkészítése volt a valós, nyílt munkaerő-piaci munkavégzésre. Tanulóink megismerkedtek a munkavállalói kompetenciákkal, álláskeresési technikákat sajátítottak el, kommunikációs helyzetekben vehettek részt.

=
Kovacsóczy Farkas

Kovacsóczy Farkas

Áruház igazgató

Media Markt Magyarország Kft.

Együttműködés a sokszínűség jegyében!

Nem árulunk el nagy titkot azzal, ha azt mondjuk, egy áruház életében a toborzás önmagában komoly kihívást jelent, főleg a megváltozott munkaképességű munkavállalók felkutatásakor. Az ő esetükben a folyamat itt nem áll meg, hiszen a munkába állításuk és folyamatos alkalmazásuk is jelentős feladat. Sokkal nagyobb odafigyelést és támogatást igényelnek, mint egy átlagos munkavállaló.

=
=
=
Hagara Nagy Dólra

Hagara-Nagy Dóra

Cégvezető

Seed Bonbon Handmade Kft.

Kézműves termékünk, a Seed Bonbon Handmade gyártási kapacitásának növelésére kerestünk megoldást, és nagyon hálásak vagyunk, hogy egy újságcikkben megjelent interjú nyomán lépésről-lépésre elindult az együttműködésünk. A betanítás után hamar eljutottunk arra a szintre, hogy napi szinten az elvárt minőségű termékeket kapjuk meg, lehet számítani arra, hogy minden úgy készül el, ahogy előre megbeszéltük. Elmondhatom, hogy szakmailag professzionális, de egyúttal barátságos, kedves hangulatú az együttműködésünk, amely reményeink szerint hosszútávú lesz és mindkét félnek a javára válik.

=
Simon István

Simon István

Ügyvezető

Serenum Plusz Kft.

Az Alba Mentor Alapítvány vezetőségével történt egyeztetések eredményeként megszületett a döntés az együttműködésről. 2020.októberétben kötöttünk együttműködési megállapodást, azzal a céllal, hogy támogatjuk a szervezetet a célkitűzéseiben. Az alapítvánnyal, mint bérmunka szolgáltatóval kötött megbízási szerződés által közvetetten hozzájárulunk a megváltozott munkaképességű emberek munkahely teremtéséhez. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján mondhatjuk, hogy mind két fél számára win-win helyzetet teremt az együttműködés.

=
=
=

Elismeréseink

Partnereink

Székesfehérvár MJV Önkormányzata
Miniszterelnökség
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Nemzeti Együttműködési Alap
Media Markt
Arany János EGYMI
Serenum Plusz Kft.
Seed Bonbon Handmade Kft.
Esélykör
Civil Centrum
Egyensúlyunkért Alapítvány
Fehérvár Travel Alapítvány
Magnet Bank
Számlázz.hu
Papp Csilla
Temita Bt.
Papp Mária